När det kommer till resor packar de flesta ofta alldeles för mycket och sedan har glömt en hel del. Så ja, det är en konst att packa rätt och det härliga är att alla kan lära sig.Här får du de bästa tipsen från Lottie Knutson.

1168716-europe-vector-mapAllt fler av oss längtar längre och längre ut i världen, och visst är väl det underbart. Det gör att man enklare finner sig själv och vet vad man vill leva för. Men för att få en så bra resa som möjligt är det viktigt att man även funderar lite smart på vad man ska ta med sig. Självfallet går det att köpa nytt, men det blir inte samma sak som att ta med sig sina favoritplagg som kommer att förgylla resan ytterligare.

Packa väskan med Lotti Knutson

Det är i en reportageserie från Expressen som man kan få läsa om de mycket bra tipsen man ska tänka på för att få en sådan bra resa och packa så bra som möjligt. Ett ovärderligt tips om man varit borta under en längre tid och shoppat mycket är att införskaffa en vakumpåse som man fyller med sina kläder. Då kommer man märka att man får plats med så otroligt mycket mer. Dock viktigt att tänka på att vikten måste hållas.

Behöver du tips på resor så har vi tidigare skrivit om Japan som kanske lockar. Ja, Japan har blivit både det nya New York och Thailand och bjuder på så mycket sevärdheter att man gärna måste åka dit igen för att man inte kan bli klar under en resa.