Har du funderingar på att ta en tur till Norrköping? Passa på i sommar och se till att du även skaffar biljetter till Bråvalla festivalen som kommer hållas där i juni – det kommer nämligen bli en riktig musikfest med massor av nationella och internationella stjärnor på plats!

”I dagens bandsläpp återfinns även Adept, LP samt Of Mice & Men. Sedan tidigare är Alesso, Linkin Park, Martin Garrix, System of a Down, Ellie Goulding och Prophets Of Rage klara för festivalen som pågår i Norrköping den 28 juni – 1 juli.” läs hela artikeln här hos Norrköpings Tidningar.

Tidigare harFestivalpublik med mobiler vi tipsat om att uppleva Norrköping i juletider, men missade du att boka resan nu i vintras ska du inte hänga läpp för det inte. Även sommaren i Norrköping är något att se fram emot. Speciellt om du gillar musik. Som citatet avslöjar kommer festivalen Bråvalla att vara riktigt artisttät som det ser ut nu, och fler artisters namn kommer att avslöjas ju närmare festivalen man kommer. Men redan nu vet vi, förutom artisterna som anges ovan, att även The Chainsmokers, The Killers och Laleh kommer att uppträda. Och just Laleh är sannerligen någon att se fram emot att se. I alla fall om man ska lyssna på kritikerna som fullkomligt äter ut händerna på henne. Dessutom är detta också första gången hon är tillbaka på plats i Bråvalla sedan hon gästade festivalen 2014 – och sett till Spotifys årssammanfattning av Sveriges mest spelade artister är Laleh hon som är mest populär. Det är nämligen hennes låt ”Bara få va mig själv” som kommer från albumet ”Kristaller” som även det hyllats en hel del för sina låtar.

Så har du inga planer för helgen 28 juni  till 1 juli är Bråvalla verkligen något att anteckna i kalendern!